zaterdag 26 maart 2011

Gekluisterd op slaap/werkkamer

Gelukkig vrijwilig. De keuken en de badkamer/toilet kan ik nog bereiken, maar de woonkamer is een paar dagen verboden terrein!

Gisteren hebben we Robert op bezoek gehad en Robert maakt betonnen vloeren. Heel lang was ik al op zoek naar zo'n vloer. Maar wat ik vond waren gietvloeren of mensen die het me afraden.

Eigenlijk was ik op zoek voor Frankrijk, maar daar denken ze helemaal dat ik een beetje geschift ben, dus de antwoorden die ik daar krijg kon ik helemaal niets mee. Dat ik op een betonnen vloer wil gaan wonen?????

Maar een paar weken geleden kwam ik iemand tegen die me zei dat Robert (oud vriendje van mijn oudste dochter) een bedrijf heeft voor afwerkvloeren. Dat wist ik wel, maar dat hij ook in zijn huis een betonvloer had liggen dat wist ik niet. Snel gebeld want Robert woont in hetzelfde dorp als ik :) of we even mochten komen kjken. En ja hoor precies wat ik wil hadden zij in de woonkamer.
Toen we thuis waren, dachten we hoe leggen we dat nu uit aan onze Franse aannemer? Ineens had ik een lumineus idee. We laten hem hier een vloer leggen, Taco filmt en luistert en kijkt en dan op naar Frankrijk.Dus nu zit ik boven te wachten tot de vloer droog is. Ik dacht buiten aan de slag te gaan, maar het regent. Dat is wel weer jammer na zo'n heerlijke week.

Maar een bijkomend voordeel is ook dat we lekker een paar dagen uit eten gaan. Want de keuken staat vol en koken lukt dus niet.

Kan ook de werkkamer eens opruimen, of administratie doen voor de verandering of gewoon lekker lezen in bed. Dat is met dit weer ook lekker en ik hoef me niet schuldig te voelen want wat anders??

2 opmerkingen:

Studio Van San zei

Ik wil al jaren zo'n betonnen vloer! Maar ik wacht tot we een nieuw huis hebben gevonden waar het kan. Onze huidige woning staat nu te koop, dus hier beginnen we er maar nietr meer aan. Ik hou me aanbevolen voor de instructies en tips...
Hartelijks, San

ineke zei

mijn oudste dochter heeft een gegoten vloer gehad en een betonnen vloer.
de eerste omdat ze toen geld had om het te laten maken.. de 2e omdat ze na de koop van het huis geen geld had voor andere dingen.. ze verfde gewoon met betonverf een soort perzisch tapijt op de grond!! stond hardstikke leuk!
ze heeft nu weer een oud huis met een houten vloer.. bevalt ook prima. en dan bedoel ik gewoon de oude houten planken die vroeger in elk huis zaten. gewoon alles er afgestript en gewhitewashst om het in goed nederlands te zeggen!