donderdag 2 december 2010

Happy together in Cyprus

Onze kleindochter Jaelyn werd afgelopen dinsdag 5 jaar. We hadden besloten om naar haar verjaardag te gaan, hebben we er 8 uur over gedaan om er te komen.......
Nee niet door de sneeuw, maar Jaelyn woont samen met haar papa, mama en broertje sinds september dit jaar in Cyprus. Vervelend hoor om daar een verjaardag te gaan vieren.

Wat was het heerlijk om daar even te zijn. Van zaterdag tot woensdag heb ik weer lekker even met allemaal kunnen knuffelen. Het doet goed wanneer je ziet dat je kinderen het lekker doen hoe volwassen ze ook zijn.


We hebben 1 dag heerlijk relaxed een beetje rondgereden om toch wat cultuur te snuiven:


We zijn natuurlijk niet vergeten om te stoppen voor een versnapering:
Op de terugweg zijn we naar de wedstrijd van Danny geweest. Zijn club AEK staat 2e!!


Toen het 2-0 voor AEK stond werden de supporters van de tegenpartij een beetje baldadig, nu ja, baldadig? ze staken de tribune in de fik.
Het duurde even voordat de brandweer actie ondernam, maar na 3x staken van de wedstrijd werd er een flinke straal opgezet en kon de wedstrijd doorgaan. Het werd 3-0! De tegenstander was een club ook uit Larnake en het was een derby die grimmig was, we zijn met zijn allen maar voor het einde weg gegaan. Uiteindelijk is het toch nog rustig gebleven na de wedstrijd. Maar zou zo maar anders kunnen zijn want de Griekse kranten zijn echt niet te lezen, je haalt er geen woord uit.
Maandag hebben we kunnen helpen met de slingers, taarten bakken en zijn we natuurlijk ook bij een training van Yentle te kijken. Ja hoor die staat gewoon in het 1e team van AEK, de hoogste divisie van Cyprus. Ze heeft haar draai ook wel gevonden daar!


En dan dinsdag de verjaardag in de zon vieren, dat zal ze niet snel vergeten.

En dan nu weer terug in ons koude landje (30 graden verschil!!!)

Geen opmerkingen: